Gratis forsendelse ved køb over 500 kr
Et tidsløst alternativ
Vi ønsker at ændre mentaliteten bag køb-smid ud og køb igen. Vores målsætning er at udvikle produkter, der holder. I kontrast til at købe en ny trense hver sæson, ønsker vi at skabe noget tidløst - et design der ikke går af mode. Og en kvalitet der afspejler dette. For at sikre dette, har vi i vores valg af materialer valgt kun at bruge højeste kvalitets spænder, sten og læder. Derudover er vores trenser modulære, så hvis en enkel del går i stykker, kan man nemt få den udskiftet.
Vores brand og udvikling
Henriette Lyngsted er indehaver og designansvarlig i HL Nordic. ”Som rytter og hesteejer fik jeg selv behov for en ny trense et par år tilbage, men det lykkedes mig ikke at finde en af høj nok kvalitet og i et design, jeg ville investere i. Min viden indenfor ridesport kombineret med min uddannelse indenfor design og arkitektur giver mig et godt grundlag for at designe rideudstyr og jeg gik i gang med den lange proces, det er at skabe godt design.” Resultatet er HL Nordic Horsewear, som udvikler smukt og langtidsholdbart rideudstyr, som selvfølgelig er ergonomisk og behageligt for hesten. Sortimentet bliver løbende udviklet og udvidet, så endnu flere kan have glæde af vores trenser og kandarer.
Det optimale produkt
For os var tankegangen bag produkt udviklingen simpel. Vi ønskede at skabe noget, der skiller sig ud fra mængden. Noget der kan fange et blik
BACK TO TOP